Telefon Programari: +40 736.344.944

In primul rand
EXPERIENTA

Toate specialitatile
Medici specialisti cu peste 10 ani experienta

Am dat dovada de
PROFESIONALISM

Am castigat increderea
Reusita in peste 95% din cazuri

Aparatura si dotare
de exceptie

Rezultate excelente
asigurate de aparatura de ultima generatie

 • paradontoza

  Paradontoza sau Boala parodontala

  Boala parodontala este o afectiune cronica de tip inflamator cauzata de flora microbiana din cavitatea orala. Aceasta afecteaza structurile care mentin dintele in os: gingia, ligamentul parodontal si osul alveolar.

  Mecanismul de producere implica in prima faza o iritare a gingiei de catre toxinele eliberate de microorganismele din placa bacteriana, insa exista peste 170 de factori ce contribuie la declansarea ei, printre acestia putand fi amintiti:

  Citeste articolul intreg →
 • tratament parodontoza

  Tratament pentru paradontoza / Tratamentul bolii parodontale

  Tratamentul bolii parodontale este complex si nu implica vindecarea completa, ci mai degraba incetinirea evolutiei bolii si controlul factorilor etiologici. Cheia succesului tratamentului bolii parodontale este reprezentata de eliminarea in totalitate a placii bacteriene care reprezinta factorul determinant al bolii parodontale precum si instruirea pacientului in realizarea unei igiene orale cat mai corecte la domiciliu. Acest lucru se obtine atat printr-o monitorizare atenta din partea medicului dentist, cat si printr-o educare a pacientului in domeniul sanatatii orale alaturi de stapinirea si insusirea tehnicilor de igiena la nivel local. Deasemenea, presupune vizitele regulate la cabinetul de medicina dentara, detartraj periodic (cel putin o data la 6 luni) precum si o serie de tratamente medicamentoase sau chirurgicale minim invazive.

  Revenire la categorie →