Telefon Programari: +40 736.344.944

In primul rand
EXPERIENTA

Toate specialitatile
Medici Specialist cu peste 10 ani experienta

Am dat dovada de
PROFESIONALISM

Am castigat increderea
Reusita in peste 95% din cazuri

Aparatura si dotare
de exceptie

Rezultate excelente
asigurate de aparatura de ultima generatie

 • coroana zirconiu

  Coroane dentare din zirconiu

  Coroanele dentare din zirconiu sunt realizate din un material estetic, bioinert si biocomaptibil, extrem de dur denumit dioxid de zirconiu. De cele mai multe ori materialul este comparat cu titanul datorita caracteristicilor sale, chiar daca din punct de vedere chimic se incadreaza in clasa ceramicelor.

  Coroanele dentare din zirconiu sunt realizate prin frezare computerizata din blocuri de dioxid de zirconiu prefabricate. Prin procedeul de CAD-CAM se proiecteaza si se realizeaza forma viitoarei structuri protetice, astfel incat timpul de lucru devine mult mai scurt si se elimina posibilitatea aparitiei erorilor umane.

  Din punctul de vedere al medicului dentist, coronale de zirconiu imbina avantajul esteticii cu cel al functionalitatii si reprezinta solutia optima pentru restaurarea dintilor, fara a ne limita doar dintii frontali.

  Pacientii, la randul lor, prefera coroanele de zirconiu datorita aspectului esteteic extrem de natural si al rezistentei.
  Din zirconiu de pot realiza coroane pe dintii naturali, punti de mai multe elemente, fatete dentare, pivoti, coroane pe implante sau bonturi protetice.

  Avantajele coroanelor pe suport de zirconiu:

  1. Aspect natural – datorita lipsei metalului, transluciditatea coroanelor este asemnantoare cu cea a dintilor naturali.
  2. Conservarea tesuturilor dentare - datorita faptului ca coronale din zirconiu sunt asemanatoare dintilor naturali, medicul nu este nevoit sa slefuiasca mult din dinte pentru a asigura o grosime suficienta a ceramicii, deci se conserva mai mult din tesutul dentar.
  3. Adaptare exceptionala - datorita faptului ca sunt realizate prin CAD-CAM sunt extrem de bine adaptate la nivelul gingiei si elimina multe din problemele restaurarilor clasice.
  4. Acomodare imediata -fiind foarte subtiri si usoare, cu un cuspidaj similar dintilor naturali, pacientii le accepta cu usurinta.
  5. Biocompatibilitate – fiind un material inert, este ideal pentru pacientii cu alergii la diferite metale, cum ar fi nichelul.