Telefon Programari: +40 736.344.944

In primul rand
EXPERIENTA

Toate specialitatile
Medici specialisti cu peste 10 ani experienta

Am dat dovada de
PROFESIONALISM

Am castigat increderea
Reusita in peste 95% din cazuri

Aparatura si dotare
de exceptie

Rezultate excelente
asigurate de aparatura de ultima generatie

 • doctor with child patient

  Caria dentara. Ce este caria ?

  Caria dentara apare atunci cand bacteriile din cavitatea bucala produc acizi care ataca dintele. Netratata, caria dentara se poate complica cu infectii si poate duce chiar la pierderea dintelui.

  Caria dentara poate fi prevenita prin periajul dintilor si folosirea atei dentare cu regularitate, prin controale stomatologice periodice, prin periajul profesional si prin evitarea alimentelor bogate in zahar.

  Pacientul impreuna cu medicul stomatolog decid pasii urmatori ai tratamentului. Expectativa nu este recomandata in cazul durerilor de dinti. Ignorarea cariei dupa ce dintele nu mai doare poate avea consecinte serioase.

  Citeste articolul intreg →
 • Obturatiile de compozit / Plombele fizionomice

  Obturatiile de compozit ( denumite popular "plombe") sunt restaurarile directe, realizate in cabinet, cu ajutorul unor materiale denumite generic compozite fotopolimerizabile. Au avantajul unei estetici excelente, al rapiditatii realizarii si al unei adaptari foarte bune.

  Deschide articolul →
 • Sigilarea dentara

  Manopera de realizare este relativ simpla in conditiile in care medicul poate realiza o izolare buna a dintelui si o adaptare buna a matricilor ce redau forma dintelui. Tehnica de realizare a obturatiilor consta in respectarea stricta a mai multor etape: indepartarea tesuturilor dentare alterate, izolarea dintelui, demineralizarea, aplicarea bonding-ului si apoi a straturilor de compozit, urmate de finisarea si lustruirea obturatiei la final

  Citeste mai mult... →