Telefon Programari: +40 736.344.944

In primul rand
EXPERIENTA

Toate specialitatile
Medici specialisti cu peste 10 ani experienta

Am dat dovada de
PROFESIONALISM

Am castigat increderea
Reusita in peste 95% din cazuri

Aparatura si dotare
de exceptie

Rezultate excelente
asigurate de aparatura de ultima generatie

 • fatete dentare

  Fatetele dentare

  Cand vorbim de fatetare, vorbim de fapt de aplicarea la nivelul fetei vizibile a dintilor frontali a unor structuri din materiale compozite sau ceramice cu scopul de a restaura forma, culoarea sau structura dintilor. Fie intr-un caz, fie in altul, dintele ce urmeaza a fi fatetat necesita o preparare prealabila, preparare ce consta in indepartarea prin slefuire a unui strat de smalt de pe fata lui externa.

  Citeste articolul intreg →
 • Albire dentara

  Albirea dentara si Tratamentele pentru albire

  Tratamentul de albire are ca scop obtinerea unei nuante mai deschise a dintilor naturali; e albirea se poate realiza pe dintii integrii sau a dintilor colorati din diverse motive: dinti devitalizati, dinti cu coloratii intrinseci (administrare tetraciclina in copilarie) etc.
  In ziua de astazi exista o gama variata de posibilitati prin care un pacient isi poate albi dintii.
  Sunt insa recomandate acele metode prin care exista un control din partea medicului stomatolog in vederea evitarii aparitiei unor complicatii (decolorari neuniforme, afectari ale gingiei inconjuratoare).

  Citeste articolul intreg →
 • Remodelare si reconturare dentara

  Reconturarea si Remodelarea dentara

  Remodelarea si reconturarea dentara este cunoscuta si sub denumirea de odontoplastie, constand in slefuirea unei portiuni din smaltul dintilor cu scopul de a modifica forma lor. Ulterior medicul dentist poate decide refacerea fetei afectate a dintelui(de exemplu in cazul unei fracturi) cu materiale compozite sau cu fatete ceramice.

  Citeste articolul in intregime →