In primul rand
EXPERIENTA

Toate specialitatile
Medici specialisti cu peste 10 ani experienta

Am dat dovada de
PROFESIONALISM

Am castigat increderea
Reusita in peste 95% din cazuri

Aparatura si dotare
de exceptie

Rezultate excelente
asigurate de aparatura de ultima generatie

 • tratament pentru parodontoza

  Tratamentul paradontozei / Taramentul Bolii parodontale

  Tratamentul bolii parodontale este complex si nu implica vindecarea completa, ci mai degraba incetinirea evolutiei bolii si controlul factorilor etiologici.
  Cheia succesului tratamentului bolii parodontale este reprezentata de eliminarea in totalitate a placii bacteriene care reprezinta factorul determinant al bolii parodontale precum si instruirea pacientului in realizarea unei igiene orale cat mai corecte la domiciliu.
  Acest lucru se obtine atat printr-o monitorizare atenta din partea medicului dentist, cat si printr-o educare a pacientului in domeniul sanatatii orale alaturi de stapinirea si insusirea tehnicilor de igiena la nivel local. Deasemenea, presupune vizitele regulate la cabinetul de medicina dentara, detartraj periodic (cel putin o data la 6 luni) precum si o serie de tratamente medicamentoase sau chirurgicale minim invazive.

  Incetinirea procesului evolutiv poate fi obtinuta de catre medic, in functie de stadiul bolii, prin aplicatii locale cu substante antibiotice sau antiinflamatoare, tratament antibiotic pe cale generala, interventii chirurgicale (de la chuiretajul gingival si subgingival, gingivectomii, operatiile cu lambou, chirurgia osoasa alveolara) si echilibrarea ocluzala prin restaurari coronare, protetice, tratament ortodontic si imobilizare.
  Dupa stabilizarea bolii se poate trece la terapii de intretinere prin vaccinuri de origine animala, vegetala, vitaminoterapie, folosirea de substante imunobiologice si ulterior interventii chirurgicale de aditie osoasa sau de refacere a defectelor mucozale.
  In functie de gradul de gravitate al bolii, medicul stomatolog va decide planul de tratament.

  Revenire la categorie →