Telefon Programari: +40 736.344.944

In primul rand
EXPERIENTA

Toate specialitatile
Medici specialisti cu peste 10 ani experienta

Am dat dovada de
PROFESIONALISM

Am castigat increderea
Reusita in peste 95% din cazuri

Aparatura si dotare
de exceptie

Rezultate excelente
asigurate de aparatura de ultima generatie

 • Tratament de canal la microscop

  Tratamentul de canal si Endodontia moderna

  Endodontia este o ramura a stomatologiei care se ocupa cu tratamentul dintilor la interior – ENDOS= in interior, si DONTOS=dinte.
  In interiorul dintelui se afla un tesut moale care este format din vase sangvine si nervi ( pulpa dentara) care se continua la nivelul radacinilor dentare cu canalele radiculare. Pulpa dentara comunica cu tesutul osos la nivelul varfului radacinii prin intemediul apexului dentar ( un orificiu prin care nervii si vasele patrund in interiorul dintelui).

  Citeste articolul intreg →
 • Scos nervul din dinte

  Tratamentul durerii dentare

  De multe ori reprezinta o urgenta in stomatologie si pentru tratamentul durerii dentare se folosesc multiple metode si medicamente.
  Medicamentele folosite frecvent sunt antiinflamatoare, analgezice, anestezice , substante chimice care mortifica nervul , etc
  Tehnicile si aparatura folosita sunt :
  - acele de canal cu dimensiuni si conicitati progresive
  - Endo-Motorul cu control electronic al miscarii de rotatie si fortei de aschiere si programe specifice de avansare si rotatie cu dublu sens si revers
  - Apex-locatoare electronice sau ultrasonice
  - Microscopul electronic cu magnificarea campului operator care ofera o vizibilitaet mult imbunatatita.

  Citeste articolul in intregime ... →
 • Tratamentul de canal cu aparatura electronica rotativa si control automat

  Succesul tratamentului de canal si a durerii dentare provocate de inflamatia nervului si a pulpei dentare are la baza indepartarea riguroasa a resturilor de tesut pulpar , a microorganismelor ( bacteriile ce au invadat din carie in camera pulpara) si a toxinelor microbiene eliberate de aceste bacterii.
  Sigilarea canalului dentar si implicit a radacinii dintelui cat si obturatia coronara (plomba) sunt elemente cheie dar care nu suplinesc un tratament de canal efectuat imperfect. Pentru reusita salvarii dintelui este necesara o expertiza si o atentie marita a medicului.
  In afara de experienta si calificare medicul trebuie ajutat de aparatura electronica de masura si control, de vizibilitatea mult imbunatatita pe care o ofera microscopul dentar si de tehnicile speciale de largire a canalului dentar care detin rolul primordial in aceast tratament.

  Citeste mai mult ... →