In primul rand
EXPERIENTA

Toate specialitatile
Medici specialisti cu peste 10 ani experienta

Am dat dovada de
PROFESIONALISM

Am castigat increderea
Reusita in peste 95% din cazuri

Aparatura si dotare
de exceptie

Rezultate excelente
asigurate de aparatura de ultima generatie

 • Tratamente laser

  Tratamentele stomatologice cu LASER

  Tratamentele cu LASER sunt dintre cela mai avansate proceduri folosite in stomatologie, permitand efectuarea unor manopere complexe de chirurgie orala, tratament parodontal si endodontic, albire dentara si terapia durerii.

  Clinica noastra este dotata cu BIOLASE® EPIC™ X, dipozitiv produs in SUA, singurul laser cu dioda care are aprobarea FDA pentru 3 tipuri de tratamente distincte: tesut moale, albire, biostimulare/terapia durerii.

  Cu ajutorul BIOLASE® EPIC™ X se pot efectua urmatoarele tipuri de proceduri:

  1 - chirurgia tesuturilor moi - ofera un control precis de taiere a tesuturilor pentru diferite proceduri si biotipuri de tesut. EPIC™ X taie tesuturile moi curat, asigurand o hemostaza eficienta si un confort ridicat pentru pacient. Se pot efectua: Gingivectomii/gingivoplastii
  Vestibuloplastii
  Excizii (fibroame, papiloame, epulis)
  Frenectomii
  Descoperire de implant v Decapusonare/expunere dintilor inclusi submucos
  Biopsii
  Hemostaza
  Inchidere fistula
  Incizia si drenajul abceselor

  2 - tratamentul bolii parodontale - cu ajutorul BIOLASE® EPIC™ X se pot efectua proceduri de chiuretaj parodontal si de sterilizarea a pungilor parodontale, debridare sulculara (indepartarea tesutului moale infectat, inflamat si necrozat din pungile parodontale pentru imbunatatirea indicelui gingival, al indexului gingival de sangerare, sondare parodondala, pierderea atasamentului si mobilitate a dintelui).

  3 – adjuvant in tratmentele endodontice, fiind folosit pentru sterilizarea canalelor radiculare si pulpotomie.

  4 – terapia durerii – este aprobat de FDA pentru terapia durerii din regiunea maxilo-faciala atat de cauza musculara cat si temporo-mandibulara.

  5 – tratamentul herpesului si aftelor

  6 - albirea dentara – in doar 20 minute ( fata de 60 minute cat dureaza o sedinta normala de albire) se obtin dinti cu pana la 6 nuante mai albi. Este indicat in cazul pacientilor cu sensibilitate dentara, sensibilitatea post-albire aparand doar in cazuri exceptionale.

  Revenire la categorie →