In primul rand
EXPERIENTA

Toate specialitatile
Medici Specialist cu peste 10 ani experienta

Am dat dovada de
PROFESIONALISM

Am castigat increderea
Reusita in peste 95% din cazuri

Aparatura si dotare
de exceptie

Rezultate excelente
asigurate de aparatura de ultima generatie

 • Indicatii dupa extractia dentara

  1. Mentineti timp de 30 de minute compresa sterila din tifon sub presiune, prin muscatura.Daca ulterior apar sangerari se consulta obligatoriu medicul pentru indicatii ulterioare.

  2. Dupa indepartarea tampoanelor de protectie nu se va suge plaga alveolara, nici nu se va atinge cu limba, pentru a nu declansa o noua sangerare.

  3. Pentru extractii mai laborioase, se aplica pe tegumentul fetei (pe obraz), la nivelul plagii, imediat dupa terminarea interventiei, comprese reci ce se vor mentine cateva ore.

  4. Nu fumati.

  5. Nu atingeti zona care a suferit extractia cu degetele sau limba.

  6. Timp de o zi dupa extractie se va evita clatirea gurii (nici chiar cu musetel, apa de gura si in mod deosebit cu alcool).

  7. Timp de 24 de ore se va evita consumarea de alimente lactate (branzeturi, iaurt, lapte etc.), alimente fierbinti si a celor de consistenta tare. Sunt indicate alimente semilichide, moi si multe lichide care se vor administra prin sorbire si nu prin folosirea paielor.

  8. Igiena orala se va relua normal din a doua zi, evitand atingerea plagii cu periuta. Se utilizeaza periute de dinti de consistenta moale

  9. Se administreaza medicamentele prescrise de catre medic pentru scaderea durerilor (ce pot aparea dupa trecerea efectului anesteziei) si a celor pentru evitarea unor eventuale infectii.

  10. Pentru prevenirea unei sangerari suplimentare si a edematierii (umflarii) zonei se recomada in primele 24 de ore pozitionarea mai ridicata a capului in timpul somnului.

  Revenire la pagina anterioara →